Kattilahatut ja kattilahattukortit -20%

admin
Kattilahatut ja kattilahattukortit -20%

Ullakon Kattilahattukortti on maailman mukavin joulukortti, koska siinä on samassa paketissa sekä kortti että lahja. Kortti on mainio tervehdys kaukana asuvalle ystävälle tai sukulaiselle, kun näyttävän kortin lisäksi vastaanottaja saa myös parin Ullakon kattilahattuja.

 


Kaikkien Ullakon ystävien iloksi nyt hurja tarjous vain tämän viikon ajan.

Kattilahatut ja kattilahattukortit -20%

Tarjouskoodilla KATTILAH20 saat 20% alennuksen kaikista kattilahatuista ja kattilahattukorteista Ullakon verkkokaupassa 28.10.2018 asti.


Kortit kannattaa tilata jo nyt, jotta ehdit postittaa ne vaikka maailman ääriin.

Kortti on tyhjä sisältä, joten voit kirjoittaa oman tervehdyksesi. Tilaa on pidemmällekin tarinalle, koska kortti on näyttävän kokoinen (21×21 cm). Voit vaikka kertoa kaukomailla asuvalle sukulaiselle perheen vuoden kuulumiset joulukirjeen tapaan. Jos et keksi omaa värssyä, voit käyttää kortin kuva-aiheeseen hyvin sopivia joululaulun sanoja.

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo.
Nyt sitä saa, nyt sitä saa, vatsansa täyteen puuroo.

Kortin takakannesta löytyvät kattilahattujen käyttöohjeet piirroskuvina.

Voit käyttää tarjouksen Ullakon verkkokaupassa syöttämällä tarjouskoodin KATTILAH20 ostoskorissa sille varattuun kenttään. Tarjous on voimassa 24.-28.10.2018. Tutustu Kattilahattujen valikoimaan ja tilaa.

Kattilahattu – käteen sopiva patalappu

Kattilahattu on Ullakon oma kartion muotoinen patalappu. Muotoilunsa ansiosta Kattilahattu antaa riittävän suojan käsille, vaikka on käytännöllisen pienikokoinen. Voit pitää Kattilahattua kannen päällä koko kokkaamisen ajan. Kahdella hatulla on helppo kaataa kattilasta vesi ja kantaa se pöytään. Voit jättää Kattilahatun kannenkahvan päälle, niin saat hauskan lisän kattaukseen eikä kukaan ruokailijoista polta sormiaan. Kattilahatuilla on myös hyvä ottaa lautaset ja kulhot mikrosta.

Kattilahatun voi pitää kattilankannen päällä kokkaamisen ajan, niin patalappua ei tarvitse etsiä, kun sitä tarvitsee. Kuosina tässä musta Hulda-kangas. Kattilassa valmistuu kesäkurpitsahillo, jonka ohje löytyy Ullakon blogista

Kattilahattuja on kolmea kuosia ja useita värivaihtoehtoja: Ullakon oma Hulda-kangas, joka on puolipellavaa, perinteinen ruutukuosi – samoin puolipellavaa – sekä luonnonvärinen 100% pellava. Tutustu valikoimaan Ullakkopuodissa.

Yksi Huldan väreistä on turkoosi, katso tarkemmin Ullakkopuodissa. Mustikka-kookoskakku on hieman erilainen mustikkapiirakka, ohje löytyy Ullakon blogista.

 

Kattilahatuilla on näppärä nostaa vuoat uunista, kun patalaput eivät ui ruoassa. Hulda-kangasta on myös luumun värisenä, katso koko valikoima. Syksyisen juures-ohravuoan ohje löytyy Ullakon blogista.


Tartu tarjoukseen! Voimassa vain tämän viikon ajan.

Kattilahatut ja kattilahattukortit -20%

Tarjouskoodilla KATTILAH20 saat 20% alennuksen kaikista kattilahatuista ja kattilahattukorteista Ullakon verkkokaupassa 28.10.2018 asti.


Lue myös

Jätä kommentti tai kysymys