Tule viettämään ihana syyspäivä maalaismarkkinoille!

admin
Tule viettämään ihana syyspäivä maalaismarkkinoille!

Ullakko osallistuu lauantaina Knehtilän luomutilan syysmarkkinoille. Tule sinäkin viettämään mukavaa syyspäivää Hyvinkäälle!

Päällekkäisyyksien vuoksi Ullakko osallistuu tänä vuonna ainoastaan Knehtilän luomutilan syysmarkkinoille, Joulumarkkinoiden aikaan olemme muissa myyntitapahtumissa.

Syysmarkkinoilla on tarjolla runsas valikoima Ullakko-tuotteita, joten voit tulla tekemään vaikka jouluostoksia hyvissä ajoin

Markkinoilla on hyviä tarjouksia ja loppueriä edullisesti. Löydät myös uniikkeja puikottimia ja pääset tutustumaan puikkokukkaron ihka uuteen kuosiin.

Puikkokukkaron uusi kuosi ja uniikit puikottimet

Syysmarkkinoilla nyt ensi kertaa myynnissä Ullakon suositun puikkokukkaron uusi kuosi, jossa puikkoja heiluttelevat lampaat.

Uudet kukkarot tulevat myyntiin Ullakon verkkokauppaan myöhemmin, mutta markkinoilla kävijöiden on jo nyt mahdollista hankkia nämä kukkarot itselle tai lahjaksi. Kukkaroita on kahta kokoa, toinen sukkapuikoille, toinen pitkille puikoille. Kuoseja on kaikkiaan neljä.

Lisätietoja puikkokukkaroista ja pitkäpuikkokukkaroista Ullakkopuodin sivuilta.

Markkinoilta löydät myös Ullakon puikottimen uniikkikappaleita. Tule penkomaan! Valikoimasta löytyy kirjavaa ruutua, raitaa ja palloa, erikoisia kuvioita ja ihan yksivärisiäkin. Löydät taatusti sekä itselle että ystävälle juuri sen oikean puikottimen.

Tule tekemään lahjaostokset kaikessa rauhassa jo nyt!

Jos et pääse Knehtilään, voit tilata sekä puikkokukkarot että puikottimet Ullakon verkkokaupasta. Huomaathan, että verkkokaupassa on myynnissä puikottimien perusmallisto.

 

Knehtilän luomutilan syysmarkkinat 28.9.2019 klo 10–15

Haapasaarentie 75, 05470 Hyvinkää

Markkinoiden ohjelmassa

  • Tuottajia tuotteineen
  • Luomutuotteiden myyjiä
  • Elävää musiikkia
  • Navettakahvila
  • Herkkuja
  • Laavu

Lisätietoja Syysmarkkinoiden facebook-sivulta

Lue myös

Jätä kommentti tai kysymys