Ullakko mukana asuntomessuilla

admin
Ullakko mukana asuntomessuilla

Asuntomessut 2019 järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Lapinjärvitalot ovat uusi, kekseliäs senioriasumisen pientalokonsepti, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ikäihmisten ja muistisairaiden tarpeet ja tarjoaa uuden ajan asumista senioreille omakotitaloissa.

Ullakko-tuotteet tuovat vanhan ajan keittiö- ja kattaustuotteet tähän päivää.

Nämä kaikki kolme voit kokea samalla kerralla vierailemalla asuntomessuilla Lapinjärvitaloissa. Ullakko on mukana yhtenä yhteistyökumppanina ja Ullakon kekseliäät ja käytännölliset tuotteet ovat hienosti esillä talojen sisustuksessa. Lapinjärvitalot ovat saaneet paljon julkisuutta ja niitä esitellään muun muassa YLE:n, Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien jutuissa.

Asuntomessut Kouvolassa 12.7.–11.8.2019. Lisätietoa messujen verkkosivuilla.

Tervetuloa tutustumaan! Lapinjärven kunnan viestintäassistentti Noora Säily esittelee Lapinjärvitaloja messuilla.

Pöydällä näkyy Ullakon kätevä puikonsuoja puikotin Seinällä valokuvaaja Henrik Lundin ilmakuva syksyisestä Lapinjärvestä.

Ullakon komea VEISTO-tarjoilujalka osana ihanaa ruusukattausta.

Ullakon termospussit ovat monikäyttöisiä. Niissä voi vaikka säilyttää kauhoja ja vispilöitä kuten messutalossa. Kattauksessa termospussit ovat käteviä, sillä ne pitävät esimerkiksi karjalanpiirakat, tuoreet sämpylät ja keitetyt kanamunat lämpiminä.

Ullakon modernit pannumyssyt ovat todella tarpeellinen tuote monelle teen ja kahvin juojalle. Tuote, jonka moni luuli jo kadonneen markkinoilta ja jonka löytymisen ilo on tuonut paljon iloa myös Ullakolle. Kuvassa myös Ullakon sämpyläpussi ja kattilahattu.

Kattilahattu-patalaput sopivat myös senioreiden käteen, sillä patalappu ei ole jäykkä eikä kömpelö ja muoto on valmiiksi käteen sopiva. Lapinjärvitalon kattilahatuissa on tietenkin Lapinjärvi-painatus. Pannuhiippa sopii kasarin tai paistinpannun kahvaan.

 

 

Lue myös

Jätä kommentti tai kysymys