Keittiötekstiilit

admin
Keittiötekstiilit

Ullakko-tuotteet valmistaa keittiö- ja kattaustekstiilejä sekä sisustustuotteita. Arvojamme ovat kotimaisuus, hyvä laatu, ekologisuus ja kekseliäisyys.

 

Design

Kaikki Ullakko-tuotteet ovat omaa designia ja niiden ajatuksena on tuoda perinteiset hyvät tuotteet modernisti tähän päivään. Jos arjessa on jonkinlainen ongelma, Ullakko –tuotteet tuovat ratkaisun: patalaput eivät ui ruuassa tai kastu, jalallisten tarjoiluastioiden tilalle keksimme pieneen tilaan mahtuvat tarjoilujalat, esiliina on unisex, silmukat eivät karkaa keskeneräisestä neuleesta, ruoka pysyy lämpöisenä, juomat kylminä. Tuotteiden on myös aina oltava käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä.

 

Tuotanto

Ullakko–tuotteilla on tuotanto-, varasto ja myymälätilat Lapinjärvellä, oma nettikauppa sekä liikelahja- ja tukkumyyntiä. Tekstiilipuolen tuotteista osan valmistan itse ja loput tehdään alihankintana Suomessa, ompelimo sijaitsee Loviisassa. Tunnemme kaikki tekijät nimeltä. Tuotteiden vahvuus on se, että ne valmistetaan EU:n sisämarkkinoilla. Made in Europe on yhtä merkityksellinen Keski-Euroopan kuluttajille kuin Made in Finland suomalaisille.
Vienti Japaniin alkoi 2008 ja jälleenmyyjiä on myös Saksassa ja Usa:ssa.

Ullakko Hulda

Materiaalit

Ullakko -tuotteiden materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ullakko-tuotteen oma laadukas, puolipellavainen Hulda-kangas valmistetaan Liettuassa ja puolipellavainen ruutukangas ja myös 100% pellavakangas tulevat samasta tehtaasta suomalaisen agentin välityksellä. Kierrätyspuuvillahuopa ja silityslautakangas valmistetaan Tsekeissä ja vinonauhat Ranskassa. Kaikki tekstiilipuolen tavarantoimittajani ovat eurooppalaisia ja siksi laatu on huippua ja asiointi joustavaa, helppoa ja toimivaa.

Lue myös

Jätä kommentti tai kysymys