Meidän tarina

admin

Ullakko-tuotteet tuo vanhanajan keittiötekstiilit ja kattaustuotteet tähän päivää. Suunnittelun lähtökohtana on tehdä käytännöllinen ja kekseliäs tuote, joka pystytään valmistamaan Suomessa hyvistä, kestävistä ja ekologisista materiaaleista. Katsomme arjen esineitä ja mietimme, voisiko ne tehdä toisin, paremmin. Tuotteet helpottavat arkea ja juhlaa ja ratkaisevat jokapäiväisiä ongelmia. Tuotteista on karsittu kaikki turha ja ne ovat helposti lähestyttäviä ja hauskoja oivalluksia.

Elämän kohtuullistaminen on yhä kasvava trendi maailmalla. Halutaan löytää arjen kauneus yhdessäolosta ja yhdessä tekemisestä. Luomuruoka, lähiruoka, slowfood, kokkiohjelmat ja vapaa-ajan vietto ruokaa laittamalla ovat kaikki kasvavia trendejä. Ullakko–tuotteet haluaa olla mukana tässä kehityksessä. Suunnittelemamme tuotteet ovat käytännöllisiä, kodikkaita, kauniita ja hieman ylellisiä – arjen designia. Ullakko–tuotteilla voi tehdä arjesta juhlan ja juhlasta entistä juhlavamman.

Asiakkaat

Asiakkaani arvostavat tuotteideni laatua, kotimaisuutta sekä käytännöllisyyttä. He etsivät itselleen ja lahjaksi tuotteita, jotka edustavat näitä hyviä arvoja. Ullakon pienet, arkea helpottavat keksinnöt, kuten esimerkiksi Kattilahatut, ansaitsevat olemassaolonsa omalla käyttökelpoisuudellaan ja niiden asiakaskunta on todella laaja.

 

Yrittäjä itse

Oma arkeni pyörii kolmen lapsen, kokkaavan miehen, omakotitalon sekä pihan ja puutarhan ympärillä. Perhe-elämää eletään kotiruokaa tehden ja leipoen aina kun mahdollista. Ja joskus välillä on aihetta myös juhlaan. Tämä itsetehty elämä synnyttää paljon ideoita ja aihioita, joita ensin aina testataan omassa arjessa tai juhlassa. Kaikki ideat eivät päädy tuotantoon asti, mutta monista on tullut suosikkeja.