Anna lahjaksi kotimaista – Ullakon lahjavinkit

admin
Anna lahjaksi kotimaista – Ullakon lahjavinkit

Anna lahjaksi kekseliäitä ja käytännöllisiä kotimaisia tuotteita

Kokosimme parhaat lahjavinkit Ullakon valikoimista. Meiltä löytyy sopiva lahja niin designin ystävälle, kokkaajalle, mikroruoan lämmittäjälle, ekohenkiselle kuin kaukana asuvalle ystävälle. Kaikki Ullakon tuotteet on tehty Suomessa.

Tilaa Ullakkopuodista ja anna lahjaksi kotimaista käsityötä

 

VEISTO tarjoilu- ja kynttilänjalat – designia ja käytännöllisyyttä arvostavalle

VEISTO K70 kynttilänjalka on komea 70 cm korkea kynttilänjalka pöytäkynttilöille. VEISTO:jen nerokkuus piilee niiden koottavassa rakenteessa. Kun jalat eivät ole käytössä ne on helppo pistää kasaan ja ne vievät säilytettäessä vain vähän tilaa.

Ullakon palkittu VEISTO-tuoteperhe on uutta suomalaista designia. Muotokieli ammentaa vanhasta veistoperinteestä, mutta muuten tuote on tätä päivää – moderni, käytännöllinen ja ekologinen. Korkeat kynttilänjalat sopivat pieneen tilaan, kun ne eivät ole käytössä. Tarjoilujaloilla taas saat tehtyä näyttävän kattauksen omilla tarjoiluastioilla.

Lue lisää VEISTO:sta Ullakkotuotteen sivuilta
Tilaa VEISTO:t Ullakkopuodista
 

Kattilahattu – kaikille tarpeellinen

Ullakon Kattilahattu-patalappu on sopiva lahja monelle – patalappuja tarvitsevat kaikki. Jopa se keittotaidoton, joka vaan lämmittää ruokansa mikrossa. Juuri käteen sopivilla Kattilahatuilla on nimittäin paras ottaa se lämmitetty ateria mikrosta.

Kattilahattujen idea on siinä, että kartiomuodon vuoksi ne ovat sopivan kokoiset – eivät yhtään liian isot eivätkä yhtään liian pienet. Ne eivät kastu, kun kaadat vettä kattilasta. Niiiden kulmat eivät ui ruuassa, koska ei ole kulmia. Kokatessa voit jättää ne kannen päälle, ne eivät putoa siitä mihinkään. Ne ovat sopivan kokoiset pitää koko ajan hellan lähettyvillä esillä.

Tutustu kattilahattujen valikoimaan ja tilaa Ullakkopuodista
 

Joulukortti ja lahja sukulaiselle tai ystävälle – vaikka maailman ääriin

Ullakon Kattilahattukortti on avattava kortti, jossa on mukana pari kattilahattuja. Takakannesta löytyvät kattilahatun käyttöhjeet piirroskuvana. Kortin koko on 21×21 cm. Mukana myös kirjekuori.

Ullakon Katttilahattu-kortissa on lahja ja kortti samassa paketissa. Halutessasi toimitamme kortin toivomilllasi teksteillä suoraan vastaanottajalle. Tilauslomakkeella laita toimitusosoitteeksi vastaanottajan osoite ja lisätietoihin tervehdykset ja onnittelut. Tästä ei koidu mitään lisäkuluja!

Tutustu korttivalikoimaan ja tilaa
 

Ekohenkiselle hamppurätti

Ullakon hamppurätti on niin nätti, että sen voi hyvin antaa lahjaksi.

Ullakon hamppuliina on hamppulangasta käsin neulottu keittiöliina. Hamppulanka on lankamaailman ekologinen vaihtoehto tekokuiduille ja puuvillalle. Kosteudenimemiskyky on huippuluokkaa ja jos väännät rätin nihkeäksi, ei se jätä kivi tai keraamisiin tasoihin märkiä raitoja.

Hamppu – josta myös köysiä tehdään – kestää ja rakastaa kovaa kulutusta, on konepestävää ja -kuivattavaa.

Tutustu valikoimaan ja tilaa
 

Kun tarvitset pientä lahjaa mummille, kummille, opettajalle, kaverille…

Verkkokaupassa myös somat Kettu ja punatulkku -kortit. Kettu ja punatulkku -korteissa lahjana on joko heijastava koru tai paperinarutähti.

Tilaa kortit Ullakopuodista


Joulumarkkinat ja -myyjäiset

Ullakko on joulukuussa mukana seuraavissa tapahtumissa. Tule käymään!
8.–9.12 Knehtilän tilan joulumarkkinat, Hyvinkää
14.–16.12. Porvoon Taidetehtaan joulumarkkinat
15.–22.12. Vanhan joulutori, Vanha ylioppilastalo, Helsinki

Lue myös

Jätä kommentti tai kysymys